Barbra Streisand: Duets - CD
Duets - CD Duets - CD

Duets - CD

3 iş günü içerisinde kargoya verilir.
Ürün Hakkında
Barkod: 5099750981221 , Firma: Sony , Yayınlanma Tarihi: 2002
Format Türü: CD, Format: 1 CD
Eser Listesi
1. I Won't Be the One to Let Go (With Barry Manilow
2. Guilty (With Barry Gibb)
3. You Don't Bring Me Flowers (With Neil Diamond)
4. I Finally Found Someone (With Bryan Adams)
5. Cryin' Time (With Ray Charles)
6. I've Got a Crush on You (With Frank Sinatra)
7. Tell Him (With Celine Dion)
8. No More Tears (With Donna Summer)
9. What Kind of Fool (With Barry Gibb)
10. I Have a Love (With Johnny Mathis)
11. One Less Bell to Answer/a House is Not a Home
12. Lost Inside of You (With Kris Kristofferson)
13. Till I Loved You (With Don Johnson)
14. Make No Mistake, He's Mine (With Kim Carnes)
15. If You Ever Leave Me (With Vince Gill)
16. The Music of the Night (With Michael Crawford)
17. Ding-dong! the Witch is Dead (With Harold Arlen)
18. Get Happy/happy Days Are Here Again (With Judy G
19. All I Know of Love (With Josh Groban)
Katkıda Bulunanlar
Bu Ürünler İlginizi Çekebilir
Sosyal Medyada Opus3a