Frank Sinatra: Platinum - Plak
Platinum - Plak Platinum - Plak

Platinum - Plak

3 iş günü içerisinde kargoya verilir.
Plakları özel kutularda gönderiyoruz. Daha fazla bilgi için tıklayınız.
Bu Ürünün Diğer Format ya da Baskıları
Frank Sinatra: Platinum - CD
2 CD, 521.00 TL
Ürün Hakkında
Barkod: 0602455750976 , Firma: Universal , Yayınlanma Tarihi: 9 Ocak 2024 , Orijinal Yıl: 1952-63
Format Türü: Plak, Format: 4 LP
Eser Listesi
LP: 1
1. Lean Baby
2. I've Got the World On a String
3. I Get a Kick Out of You
4. Young at Heart
5. Just One of Those Things
6. I Get Along Without You Very Well
7. In the Wee Small Hours of the Morning
8. Learnin' the Blues
9. Love and Marriage
10. (Love Is) the Tender Trap
11. You Make Me Feel So Young
12. I've Got You Under My Skin
LP: 2
1. I Couldn't Sleep a Wink Last Night
2. The Lady Is a Tramp
3. Night and Day
4. Oh! Look at Me Now
5. Where Are You?
6. Witchcraft
7. All the Way
8. Moonlight in Vermont
9. Come Fly With Me
10. Only the Lonely
11. Something's Gotta Give
12. All My Tomorrows
LP: 3
1. Here's That Rainy Day
2. A Cottage for Sale
3. High Hopes
4. You Go to My Head
5. The Nearness of You
6. Nice 'N' Easy
7. River, Stay Away from My Door
8. September in the Rain
9. Blue Moon
10. Day By Day
11. When the World Was Young
12. I Gotta Right to Sing the Blues
LP: 4
1. Here Goes (Session Takes)
2. Guess I'll Hang My Tears Out to Dry
3. Lush Life (Session Takes)
4. One for My Baby (Test Track)
5. Just in Time
6. A Hole in the Head (Radio Spots)
7. I've Got a Crush On You (Session Takes)
8. Memories of You (Session Takes)
Katkıda Bulunanlar
    Bu Ürünler İlginizi Çekebilir
    Sosyal Medyada Opus3a