Lang Lang: The Disney Book - CD
The Disney Book - CD

The Disney Book - CD

3 iş günü içerisinde kargoya verilir.
Ürün Hakkında
Barkod: 0028948574209 , Firma: Deutsche Grammophon , Yayınlanma Tarihi: 8 Kasım 2022
Format Türü: CD, Format: 1 CD
Eser Listesi
1. Beauty and the Beast (From 'Beauty and the Beast')
2. It's a Small World
3. Let It Go (From 'Frozen')
4. The Bare Necessities (From 'The Jungle Book')
5. Dos Oruguitas (From 'Encanto) [feat. Sebastián Yatra]
6. Rainbow Connection (From 'The Muppets')
7. Reflection (From 'Mulan) [feat. Guo Gan]
8. Someday My Prince Will Come (From 'Snow White and the Seven Dwarfs')
9. It's All Right (From 'Soul') [feat. Jon Batiste]
10. We Don't Talk About Bruno (From 'Encanto')
11. Remember Me (From 'Coco') [feat. Milos]
12. When You Wish Upon a Star (From 'Pinocchio') [feat. Gina Alice]
13. A Whole New World (From 'Aladdin')
14. You'll Be in My Heart (From 'Tarzan) [feat. Andrea Bocelli]
Katkıda Bulunanlar
    Bu Ürünler İlginizi Çekebilir
    Sosyal Medyada Opus3a